23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

PMH International AB

PMH International AB bildades som juridiskt bolag 1974, efter att under åtskilliga år ingått som en avdelning i Persöner AB, med huvudsäte i Ystad. Affärsområde Lyft & Materialhantering har som huvudinriktning tillverkning, handel och exklusiv representation av lyftprodukter med hög kvalité och funktion på den svenska marknaden. PMH bedriver även försäljning och uthyrning av PMH-Hallen för lager, industri och produktion. Idag ingår vi i den internationella teknik- och industrikoncernen Indutrade AB som är ett börsnoterat bolag på Nasdaq OMX.

MARKNAD OCH FÖRSÄLJNING
PMH representeras på den svenska marknaden av en egen försäljningsorganisation i nära samarbete med ett rikstäckande nätverk av auktoriserade återförsäljare. PMH erbjuder ett totalkoncept inom “lyft” där även konstruktion, montage och service ingår. I sortimentet finns etablerade kvalitetsvarumärken såsom KITO, Stahl, Schmalz, Dalmec, JD Neuhaus, Logitrans, IP, Haacon, Wimag, TeleRadio, Walmag, Crosby m.fl.

KVALITÈ OCH MILJÖ
PMH’s produktsortiment produceras av större ledande tillverkare i Europa och Japan, där både ISO 9001 och ISO 14001 ingår som en naturlig del i verksamheten. Kvalitets- och miljöaspekter är inkluderade i det totala produktionskonceptet och är därmed en självklarhet för fortsatt god utveckling.

ERGONOMI
För PMH innefattar begreppet lyftergonomi allt som har att göra med anpassning av arbetsmiljön till människan, tekniken, organisationen och miljön. PMH bidrar till ovanstående genom att erbjuda marknaden ett komplett lyftprogram med tyngdpunkten på effektiva, rationella lyfthjälpmedel

 

PMH-Hallen

Affärsområde Industri- och Lagerhallar, konstruerar, tillverkar och säljer PMH-Hallen för lager, produktion samt uthyrning. PMH har under årens lopp levererat ca 3000 plasthallar främst i Sverige, men även till övriga delar av världen. PMH erbjuder nyckelfärdiga hallbyggnader med snabba och rationella montage. Våra tekniska projektledare borgar för att nöjda kunder får rätt produkt i rätt tid.

KVALITÈ OCH MILJÖ
PMH-Hallen är en hallbyggnad produceras i samarbete med erfarna underleverantörer. Stålstommen tillverkas i en höghållfast stålkvalité som varmförzinkas. Den plastbelagda, lackerade polyesterväven levereras från ansvarskännande producenter, där ISO 9001 och ISO 14001 ingår som en naturlig del i tillverkarens verksamhet. PMH-Hallen kan som produkt återvinnas ur ett miljöcykliskt perspektiv.

KONSTRUKTION & KONFEKTION;
PMH har egen konstruktionsavdelning där utveckling, beräkning och ritningsframtagning (3D CAD) sker enligt gällande normer och bestämmelser. 

PMH International AB
Ekenäsg 6
271 39 Ystad
Sverige
VAT nummer: SE5560352097
26
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.047