23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Zander & Ingeström AB

RÄTT PUMP PÅ RÄTT PLATS SEDAN 1898
Zander & Ingeström är ett av de ledande företagen inom pump- och värmeteknik. Vi strävar efter att vara ditt bästa alternativ vid val av produkter och processer.

Du får samtidigt kvalificerad rådgivning och erbjuds hög teknisk kompetens i kontakten med våra medarbetare. Vår egen utveckling, kunskap och mångåriga erfarenhet, liksom val av produkter, ger dig trygghet.

Hos oss finner du medarbetare som förstår dina behov och delar med sig av sitt kunnande.

Z&I, som arbetsgivare, är medlem i Teknikföretagen och Svenskt Näringsliv. Vi är dessutom medlemmar i två, för oss viktiga, branschorganisationer: Svenska Pumpleverantörers Förening, även kallat SWEPUMP samt Varim, som är mötesplatsen för vattenreningsindustrin i Sverige.

AFFÄRSIDÉ
Z&I är ett försäljningsbolag med hög teknisk kompetens som erbjuder högkvalitativa produkter och system till svensk industri och förvaltning. Service och underhåll är en integrerad del av vår verksamhet. Vi skall erbjuda våra kunder utbildning inom våra produktområden. Vårt försäljningsområde är vad gäller genomströmningsvärmare och pumpar Sverige och för pannor även övriga världen inkluderat.

VISION & VÄRDEGRUND
Vår vision är att vara det bästa alternativet för kunden. Detta når vi genom samarbete, ansvar, kvalitet, engagemang och respekt. Visionen är väl förankrad i vår värdegrund tillsammans och genom ständiga förbättringar.

 

Fakta om Zander & Ingeström AB

Adress
Zander & Ingeström AB
Box 7206
187 13 TÄBY
Se på karta

Region
Sverige
Stockholms län
Täby kommun

Telefon: +46 08 - 80 90 00

Fax: +46 08 - 80 90 73

VAT nummer: SE5560203472

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Thomas Nyström Thomas Nyström
Avdelning: Flödesteknik
Yrke: Produktchef
Telefon: +46 08809004

Sänd till en kollega

0.094