23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Swematec AB

Swematec är ett högteknologisk företag som specialiserat sig på försäljning av verkstadsmaskiner. Vi har nischat oss mot maskiner för plåtbearbetning och jobbar med små omkostnader, något som givet kommer kunderna till del.

Swematec-gruppen

I dotterbolag finns verksamhet för lokal industriservice samt lego- och underhållsarbeten. Här används Swematecs utrustning i produktion, samt service-resursen används för installation och underhåll av Swematecs produkter. Detta ger en kostnadseffektivitet för såväl kunskap om våra produkter som för demo-utrustning.

Vi har även inom företagsgruppen affärsområde inom specialmaskiner, inkluderat en specialiserad verksamhet med avancerade småseriemaskiner och produktion av detaljer för förpackningar i trä och plywood. Här finns såväl mekanisk kunstruktion som automation och lång erfarenhet av inbyggnad av Swematec produkter i högautomatiserade produktionsliner.

Inom gruppen finns också tradingverksamhet för legoarbete inom skärande bearbetning och lättare verktyg. Vi har även ett lokalt kontaktnät av underkonsulter som vi själva växlar upp med vid projekt.

 

Leverantörstjänster

Fakta om Swematec AB

Adress
Swematec AB
Industrigatan 10
281 41 Hässleholm
Se på karta

Region
Sverige
Skåne län
Hässleholms kommun

Telefon: +46 730-420 966

VAT nummer: SE556925450001

Kontaktpersoner

Anders Johansson Anders Johansson
Telefon: +46 730420966

Sänd till en kollega

0.125