23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Certex Svenska AB

Certexär en ledande leverantör av stållinor och lyftredskap i Europa och erbjuder dig som kund:

- Helhetslösningar inom lyft
- Skräddarsydda speciallösningar
- Teknisk support
- Produkter
- Utbildning
- Service & Inspektion
- Reparationer

Certifierade experter hjälper dig att hitta rätt i vårt breda program av produkter och tjänster.

Certex är ett distributions- och marknadsföretag, specialiserat på lyft. I vilka former lyft än förekommer i industri, hamnar, byggarbeten, gruvor etc. har Certex produkterna som gör det möjligt. Vår huvudprodukt är stållinor men vi har ett brett produktsortiment med ca 7000 artiklar som täcker de flesta lyftbehov. I de fall våra lagerförda artiklar inte räcker till frågar vi runt bland våra globala leverantörer efter rätt produkt till våra kunder.

Certex servar hela Europa och finns idag i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland, UK, Estland, Lettland, Litauen, Ryssland, Belgien och Nederländerna. I varje land finns ett lokalt nätverk av serviceenheter och servicebussar med tillgång till en mycket stor expertis och erfarenhet som kommer våra kunder tillgodo. För att kunna erbjuda en heltäckande service i Sverige har vi försäljningskontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skellefteå och Örnsköldsvik.

Skandinaviens bredaste stållineprogram. På centrallagret i Täby finns en modern maskinpark och den största av våra serviceverkstäder. De övriga försäljningskontoren har servicelager för den lokala marknaden.

Kundanpassade produkter. För att kunna matcha de mest komplicerade lyft har vi i Varberg en specialverkstad där alla typer av lyftok och redskap konstrueras, tillverkas, testas och certifieras. Produkterna skräddarsys oftast helt efter våra kunders önskemål.

Fakta om Certex Svenska AB

Adress
Certex Svenska AB
Pentavägen 3
187 30 Täby
Se på karta

Region
Sverige
Stockholms län
Täby kommun

Telefon: +46 8 758 00 10

Fax: +46 8 758 38 13

VAT nummer: SE5560832577

Anställda: +80

Kontaktpersoner

Emma Max
Telefon: +46 070-331 62 49
Marcus Johansson

Sänd till en kollega

0.141