23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Gustaf Fagerberg AB

Fagerberg förser svensk industri med senaste tekniken för avancerad kontroll, styrning och mätning av flöden. Idag erbjuder vi Nordens största samlade sortiment av ventiler och instrument samt manöverdon, tryckavsäkring och explosionsskydd till kärnkrafts-, kemi-, petrokemi- och läkemedelsindustrin samt papper- och massaindustrin. Huvudkontoret finns i Göteborg och Fagerberg ingår i Indutrade-koncernen.

Vi samarbetar med de ledande tillverkarna inom sina respektive områden och deltar aktivt i deras arbete med att utveckla och anpassa produkter för den svenska industrins krav. Våra produktspecialister tillhör landets främsta inom sina områden och med en helhetssyn som hjälper våra kunder att optimera sin process.

Våra serviceverkstäder utför montage, kundanpassningar och service på plats medan Fagerbergakademien erbjuder kvalificerade grund-, fördjupnings- och specialistutbildningar. Lagret i Göteborg är branschens största med över 5 000 artiklar. Detta gör att leveranstiderna kortas och att det även finns möjlighet att snabbt få tag i en reservdel vid ett eventuellt driftstopp.

Vi är långsiktiga genom att välja kvalitet, rätt kompetens och ärlighet i våra relationer. Kunder och leverantörer ska känna trygghet när de arbetar med oss.

Gustaf Fagerberg AB
Box 12105
402 41 Göteborg
Sverige
VAT nummer: SE5560236407
65
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.047