23948sdkhjf

Vi söker reporter med öga för det digitala till Helsingborg

Nordiske Medier befinner sig i en spännande expansionsfas. Vi behöver nu en reporter till vår redaktion i Helsingborg.

Vi söker dig som är positiv och rapp, som kan hugga i och komplettera vårt redaktionella team. Du har jobbat några år och har öga för digital publicering och sociala medier. Vi vill att du behärskar fotografering och ett plus är om du kan hantera rörlig bild.

Hos oss kommer du att arbeta i en grupp med ett antal print- och digitala B2B-titlar inom industriområdet. Du har erfarenhet som skribent och har intresse av industri-, teknik-, företags- och affärsjournalistik. Ett plus, men inget krav, är om du har arbetat mot B2B tidigare och har teknik- eller ingenjörsbakgrund.

Uppdraget består i huvudsak av att självständigt göra reportage, intervjuer och artiklar som dagligen publiceras digitalt samt skriva och bidra med idéer till de tidningar du arbetar med.

Vi kan erbjuda dig en trevlig redaktionell miljö med arbetskollegor i flera nordiska länder. Hos oss får du ett varierande arbete där du mest befinner dig på redaktionen, men ibland också är ute och reser, både nationellt och internationellt, för att besöka intressanta företag, spännande event eller viktiga presskonferenser.

Vid Helsingborgskontoret ger vi bland annat ut Process Nordic, Packmarknaden, Plastforum, Recycling & Miljöteknik, Verkstäderna, Underhåll & Driftsäkerhet samt Metal Supply.

Vi önskar ha den nya reportern på plats så fort som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande, och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt person. Skicka därför din ansökan med cv och personligt brev så snart som möjligt eller senast den 24 mars.

Mejla din ansökan med rubriken ”Reporter i Helsingborg” i ämnesraden till magnus.lilienstrom@nordiskemedier.se

Önskvärt: B-körkort

Behärska engelska i tal och skrift.

Vi följer avtal mellan Medie- och Informationsarbetsgivarna och Svenska Journalistförbundet.

Frågor om tjänsten besvaras av:

Magnus Lilienström, Chefredaktör/kontorschef: magnus.lilienstrom@nordiskemedier.se

Mona Johansson, redaktionell direktör: mona.johansson@nordiskemedier.se

För mer information om oss:www.nordiskemedier.se

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094