23948sdkhjf

Nu ska de hjälpa industrierna med cybersäkerhet

Cybersäkerhet är ett kritiskt område för många verksamheter. Som svar på det konsoliderar och accelererar Afry ebjudandet inom cybersäkerhet.

Företaget har en gedigen erfarenhet av att arbeta inom tillverknings- och processindustri, energisektorn samt infrastruktur. Allt med ett produktionsfokuserat perspektiv på cybersäkerhet. 

Av den anledningen vill och kan Afry tillhandahålla helhetsåtaganden kring cybersäkerhetstjänster för sina kunder.

– Det krävs att företag anammar ett proaktivt förhållningssätt och bedömer risker genom att skapa insyn i systemen och på så sätt förstå exponeringen så att förebyggande åtgärder kan sättas in. Automatisering är en förutsättning för ett effektivt säkerhetsarbete, säger Mats Karlsson Landré, senior OT-säkerhetsrådgivare hos Afry i en kommentar.

Att digitalisera industriella processer ställer höga krav på säkerhetsnivå, robusthet och processprestanda.

– Som en betrodd industripartner med djup sektorkompetens och med tusentals branschexperter samt digitaliseringsspecialister, är AFRY i en mycket stark position att leverera säkerhetstjänster till våra kunder. Vi kan dra full nytta av vår breda kompetens inom industriell digitalisering och säkerhetsexpertis inom operativ teknik (OT) för att kunna leverera tjänster till kunder inom alla branscher. Vår lokala närvaro säkerställer att vi även kan ge praktisk hjälp åt våra kunder, vilket ofta är helt avgörande med tanke på bristen på kompetens inom OT-säkerhet, säger Gustav Sandberg, ansvarig för cybersäkerhet inom Afry i en kommentar.

Afry:s erbjudande inkluderar tjänster med full hantering av sårbarhets- och riskanalyser i produktionsmiljö, test av efterlevnad av cybersäkerhetsstandarder inom produktion och forskning och utveckling.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.156