23948sdkhjf

Hallå där Torell Pump...

Vi kollar läget med Erik Söderström, försäljningsingenjör hos Torell Pump bland annat inför den stundande VA-mässan.

Hur beskriver ni kort er verksamhet och fokus?

Vi är ett försäljningsbolag av pumpar och utrustning för vätskehantering från ledande tillverkare. Kundbasen finns i många olika industrier men huvuddelen inom VA, Kraft-& Värme, Gruv- & Stålindustrin, Papper & Massa samt den Marina industrin. Fokus för Torell Pump ligger i att leverera effektiva och tillförlitliga lösningar som under lång tid överträffar våra kunders förväntningar och önskemål.

Vad är på gång hos er?

Vi har under hösten tillsatt en ny VD samtidigt som vissa medarbetare flyttat ut i landet. Detta ger oss en bra möjligt att komma ännu närmare våra kunder och hjälpa dem med deras utmaningar.

Vilken är den viktigaste frågan för branschen just nu?

På kort sikt är det som resten av samhället att ta sig ur pandemin och komma tillbaka till en normal vardag. På längre sikt är det att möte de utmaningar som branschen står inför när det gäller ökade reningskrav och fokus på hållbarhet samtidigt som vi, i många fall, har VA-anläggningar börjar bli till åren.

Ni ställer ut på Elmia VA, vad tänker ni visa där?

Vi fokuserar på våra kärnleverantörer i form av Allweiler, Aqseptance Group, Spaans och Wierom och de nyheter som kommit från dem. Sedan har vi också en nyhet från Strate när det kommer till pumpstationer med banbrytande teknik för att skydda pumpar från igensättning samtidigt som de erbjuder en hög verkningsgrad.

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11