23948sdkhjf

De optimerar pappersbruk i Tyskland 

Acosense har erhållit order om två instrument från ett bruk i Tyskland. Instrumenten ska användas för att öka effektiviteten på kartongtillverkningen.

Jag har under de senaste månaderna haft förmånen att kunna meddela ett antal affärer från bruk inom Sveriges gränser och nu har jag även privilegiet att få meddela att dessa nationella försäljningar kompletterats med internationell försäljning, säger Karl Nilsson som är vd för Acosense i ett pressmeddelande.

Han fortsätter:

Att vi i stort sett utan aktiv bearbetning av den tyska marknad fått in en order från regionen visar tydligt på att varumärket Acosense börjat sprida sig av egen kraft och detta är mycket viktig milstolpe för oss på Acosense. 

Inblandning av stärkelse samt applicering av bestrykningssmet är kritisk för att de egenskaper som eftersträvas vid kartongtillverkning.

- Pappers- och massaindustrin är en förhållandevis driftkänslig bransch varpå det är oerhört viktigt för våra kunder att se och höra att vårt instrument fungerar, och den här ordern hade inte kommit in om så inte vore fallet, säger vdn. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Lukten avslöjar att nya pannan är på gång
Mycket störningar för kärnkraften
Framtiden för små modulära reaktorer
Cementa får fortsätta ett tag till
Dags reformera elmarknaden
Nu kan man söka pengar för innovation
Andra Nordiska Medier
Metal Supply SE
Verkstäderna
UochD

Sänd till en kollega

0.094