23948sdkhjf

Hon blir CFO på Sandvik

– Jag tycker att Sandvik är ett fantastiskt företag och ser väldigt mycket fram emot möjligheten att få ta mig an en bredare roll, och stödja och driva vår strategiska agenda. Vi har en stark grund att stå på och en tydlig plan för vägen framåt.

Det berättar Cecilia Felton för oss.

Och det är hon som utsetts till Sandviks Executive vice president samt ekonomi- och finansdirektör, CFO från den 1 februari 2022.

Cecilia Felton, som har varit tillförordnad CFO sedan den 1 november 2021, kommer också att ingå i Sandviks koncernledning

– Jag är mycket nöjd med att vi utser Cecilia Felton till CFO. Hon är en väldigt uppskattad kollega och en stark ledare, och jag är övertygad om att hon med sin gedigna erfarenhet och omfattande expertkunskaper kommer att bidra väsentligt då vi fortsätter att driva vår strategi och skiftet mot tillväxt, säger Stefan Widing, vd och koncernchef för Sandvik i ett meddelande.

Cecilia Felton, född 1984, har varit anställd inom Sandvik-koncernen sedan 2013. Hon har varit Vice president group control sedan 2018, och har dessförinnan haft rollerna som Director group M&A and investments samt Director group business control. Innan hon började på Sandvik arbetade hon på Ernst & Young i London mellan 2007 och 2013.

Hon är auktoriserad revisor och har en Bachelor of Science i Environmental policy and economics från London School of economics.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094