23948sdkhjf

CRC INTRODUCERAR NSF 3H OIL I SITT FOOD PROCESSING SAFE®-SORTIMENT

CRC introducerar Direct Contact Food Lube, det första 3H-släppmedlet för livsmedel i CRC:s sortiment. CRC är specialist på lösningar,i mindre förpackningar, för underhåll och bearbetning, med årtionden av erfarenhet som partner för livsmedels- och dryckesföretag.

CRC Direct Contact Food Lube

CRC Direct Contact Food Lube är ett NSF-registrerat 3H-släppmedel för direktkontakt med
livsmedel plus ett mycket effektivt smörjmedel för mjånga ändamål. Som ett 3H-släppmedel för livsmedel kan produkten användas för att förhindra att mat fastnar på blandare, blad, köttkrokar, brickor och skenor. Som ett H1-universal erbjuder det stabil smörjning under lång tid av rörliga delar i livsmedelsbearbetningsutrymmen där oavsiktlig kontakt med livsmedel kan inträffa.

CRC Direct Contact Food Lube har ett Perma-Lock-sprayhuvud med ett ej löstagbart rör för
maximal livsmedelssäkerhet. Alla CRC H1-aerosoler har ett Perma-Lock-sprayhuvud eftersom det är dessa produkter som kommer närmast livsmedelslinjen under produktion. Perma-Lock minskar risken för att det kommer in plastbitar i produktionslinjen: ” att jobba förebyggande är bättre än att spåra i efterhand”.

CRC: Din underhållspartner för livsmedelsbearbetning och dryckesproduktion

”Livsmedels- och drycktillverkare har valt att samarbeta med CRC på grund av vårt omfattande sortiment av Food Processing Safe®-produkter och mervärdestjänster”, hävdar Kieran Neale, marknadschef för EMEIA – Professionella varumärken. ”Lanseringen av en 3H-olja är ytterligare ett steg i denna premiumpartnerstrategi. Vi vill inte bara att våra livsmedels- och dryckeskunder ska hitta alla kemiska underhållslösningar de behöver hos CRC, vi vill också ge dem rätt tjänster för att hålla anläggningarna livsmedelssäkra, t.ex. automatiskt uppdaterade datablad och support på kundens HACCP-program”.

Adderat mervärde för säkert underhåll av livsmedelsbearbetning:

• NSF-registrering för alla ”FPS”-produkter
• Omfattande allergensäkerhet
• Över 30 produkter: din kompletta underhållslösning
• Halalcertifierad: oberoende granskad
• GreenLight: färgkodade livsmedelssäkerhetssystem
• Perma-Lock ställdon: låst för säkerhets skull
• MyCRC: automatisk uppdatering av datablad (registrering krävs)
• R2M (Risk Reduction Mobile): kemisk konsolidering och revision

Kontakta din CRC-distributör för mer information eller närmaste CRC-kontor.

Om CRC Industries

CRC Industries är en världsomspännande leverantör av professionella kemiska produkter för industri, fordon, marin, flyg och elektronik. CRC Industries uppdrag är att hjälpa kunden med allmänt underhåll med kemiska produkter av hög kvalitet.
Genom att tillfredsställa kundernas behov ses vi som branschledande och når lönsamhets- och tillväxtnivåer som utan avbrott placerar oss i toppskiktet av vår konkurrenskraftiga arena.

Presskontakt
Mr Kieran Neale
Marketing Manager EMEIA – Professional Brands
Kieran.neale@crcind.com

Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047