23948sdkhjf

Metsä vann priser

Metsä Board har vunnit priser inom cirkulär ekonomi och kvalitet.

Metsä Board, del av Metsä Group, vann såväl Finnish Circular Economy Award som Finnish Quality Award i utvärderingen som gjordes av Laatukeskus Excellence Finland, ett finskt center för kvalitet. Priset för cirkulär ekonomi utdelades i år för första gången.

Både Quality Award och Circular Economy Award baseras på den internationella modellen EFQM, European Foundation for Quality Management.

Juryn för Circular Economy Award konstaterade att Metsä Boards verksamheter är tydligt beskrivna, med ett systematiskt tillvägagångssätt för att definiera företagets inriktning, implementera dess strategi samt övervaka och rapportera dess resultat. Detta sågs som ett tecken på utmärkta prestationer och god affärssed, samt att stärka ett företags konkurrenskraft utifrån en cirkulär ekonomi.

– Den cirkulära ekonomin är kärnan i vår verksamhet, och jag var glad att se hur den visades på alla nivåer i vår organisation. Denna bedömning av cirkulär ekonomi gjorde det möjligt för oss att utmana oss själva och hjälper oss att vidareutveckla verksamheten, säger Anne Uusitalo, Product Safety and Sustainability Director hos Metsä Board, i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125