23948sdkhjf

Skogsindustrierna förstärker i Bryssel

Dubblar genom att engagera ytterligare en policy advisor.

Nu har Skogsindustrierna ytterligare en kraft på plats i Bryssel. Marcus Lantz har klivit ombord i rollen som Senior Policy Advisor.

Marcus Lantz gör Anna Holmberg sällskap. Hon har arbetat i Bryssel för Skogsindustrierna under ett par års tid.  

– Det här är en välkommen förstärkning. Just nu har vår organisation bråda dagar med all lagstiftning kopplat till klimatpaketet Fit for 55 och med det som ska komma senare i år om hållbara produkter. Därför är det nödvändigt att vi kan vara på plats här i Bryssel, säger Anna Holmberg, chef för Skogsindustriernas Brysselkontor. 

– Jag ser mycket fram emot att få bidra till det viktiga arbetet med att skapa bättre villkor för svensk skogsindustri. Det är en av Sveriges viktigaste näringar som dessutom spelar en helt central roll för vår förmåga att hantera klimatomställningen. Jag hoppas med min bakgrund kunna bidra till att europeisk politik inom alla områden främjar svensk och europeisk skogsnäring, säger Marcus Lantz. 

Marcus Lantz har en bakgrund som politisk rådgivare i Europaparlamentet under föregående mandatperiod. Han har de senaste två åren arbetat med Public Affairs för företag och organisationer inom infrastruktur- och transportsektorn.  

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

4.641