23948sdkhjf

Samarbete för produktion av flytande biogas

Biofrigas har tillsammans med det svenska bolaget Neuero Scandinavia Neagri AB utvecklat ett komplett erbjudande till blivande kunder för produktion av flytande biogas.

Grunden för erbjudandet är Biofrigas teknikanläggning CryoSep, i övrigt ingår bland annat rötkammare, gaslager, mixers samt utrustning för finfördelning av substrat.

– För närvarande för vi ett flertal dialoger med olika presumtiva kunder, säger Biofrigas vd Jonas Stålhandske. Flera av dem har verksamheter där det redan finns en biogasanläggning för produktion av el och värme, men där man vill komplettera med flytande biogas. Dessutom diskuterar vi med aktörer som vill etablera en helt ny biogasproduktion men där det saknas nödvändig infrastruktur.

– För att ge möjlighet att på ett effektivt sätt bygga denna infrastruktur och därmed få bort det hindret för att starta produktion av flytande biogas har vi tillsammans med Neuero Scandinavia Neagri tagit fram ett helhetserbjudande. Neuero Scandinavia Neagri är en välkänd aktör i lantbruksbranschen och står för en långt traditon av produkter med både hög kvalitet och tllförlighet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.081