23948sdkhjf

Rengör utan att gå in

Fortum Recycling and Waste har lanserat en ny tjänst för industriell rengöring. Vad som är utmärkande för den är att den riktar sig till verksamheter både när de har planerade inspektioner och vid oplanerade, akuta driftstopp. 

Hur då? 

Jo, med hjälp av en robotstyrd rengöring - så kallad no entry-metod kan personalen stå utanför och utföra rengöringen på ett så säkert sätt som möjligt. Tjänsten fungerar exempelvis för cistern- och tankrengöring, högtryckspolning- och rengöring, hetvattenspolning och industriell rengöring. 

Hur kom ni fram till denna lösning?

- Vi utvärderar ständigt våra serviceerbjudanden till kunder inom industrin och med industriservicekonceptet kan vi erbjuda en säker lösning där vi nyttjar den senaste tekniken och no-entry-metod samtidigt som vi löser industrins behov av effektiv sanering och rengöring, berättar Christian Helgesson, försäljningschef hos Fortum Recycling and Waste i Sverige i en intervju med oss. 

Fortum Recycling and Waste har arbetat med att ta hand om farligt avfall i femtio år.  I tjänsten ingår därför att de tar ansvar för hela kedjan från själva rengöringen till säker hantering av materialet som uppstår efter rengöringen. 

Genom att samla allt som behövs för sanering och rengöring i en trailer - har företaget sett till att tjänsten kan vara tillgänglig i hela Sverige. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.084