23948sdkhjf

Premiären för ny VA-mässa flyttas till 2022

Water & Wastewater blir en ny mötesplats för VA-branschen utvecklad av Stockholmsmässan. På grund av Covid-19 flyttas nu premiären av den nya mässan fram till september 2022.

Bakgrunden till Stockholmsmässans lansering av den nya VA-mässan Water & Wastewater är att VA-branschen står inför stora utmaningar.

- Infrastrukturen för vatten och avlopp behöver förnyas, anpassas och byggas ut för att möta de krav som en hållbar samhällsutveckling kräver. Därför har vi mött branschens önskemål om en ny och uppdaterad VA-mässa i Stockholm, säger Peter Söderberg som är projektchef för Water & Wastewater.

Planen var att lansera den nya mässan Water & Wastewater i september 2021. För att undvika kollision med de branschnära mässor, både i Sverige och internationellt, som fått nya datum till följd av Coronaepidemin har Stockholmsmässan i samråd med branschföreträdare nu beslutat att flytta Water & Wastewater till 13–15 september 2022. Därefter återkommer mässan i september jämna år.

Att mässan äger rum i Stockholm ger en överlägsen och lockande tillgänglighet för besökare, inte minst från Sveriges alla kommuner.

–Namnvalet Water & Wastewater pekar också på vår ambition att även nå en internationell publik, det finns ett genuint intresse för svensk kompetens och teknik inom VA-området, avslutar Peter Söderberg.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062