23948sdkhjf

Intervjuserie inför Underhållsdagarna - del 4

När underhållsbranschen välkomnas till Underhållsdagarna – från teori till praktik är hon en av talarna. Arrangörer är vår systersajt U&D och Riksorganisationen Svenskt Underhåll.

Hallå där Elin Löfvendahl, Lead Project Manager på ABB Industrial Automation. Du är en av talarna på Underhållsdagarna.

Ditt föredrag ska handla om Förebyggande underhåll på distans.

Vad har fått dig att brinna så för detta ämne?

- Det är otroligt roligt att få jobba med teknik som ligger i framkant och samtidigt få hjälpa våra kunder att effektivisera, optimera och förbättra användarupplevelsen när det kommer till underhåll. Inom framförallt prediktivt- och distansunderhåll finns det stor potential att göra just detta. 

- Våra kunder har idag ofta en press på sig att göra mer för mindre i deras vardagliga arbete, och genom att effektivisera och förbättra hur vi jobbar med underhåll kan vi bidra till de övergripande målen. 

- Just underhåll på distans möjliggör för nya typer av samarbeten mellan både människor och teknik, och än så länge tror jag bara att vi har petat på toppen av isberget. Just kombinationen av användarnas beteende och utmaningar tillsammans med tekniken och potentialen är det som gör att jag brinner för detta ämne.  

Vilket budskap vill du att åhörarna ska komma ihåg efter att ha hört ditt föredrag?

- Att det inte behöver vara så svårt! Tekniken är en sak, och det är ofta den lätta delen, men när det handlar om nya lösningar är det oftast vi människor som är utmaningen. Och när man har insett det och börjar utgå från de faktiska användarnas behov, det är då de bästa lösningarna som ger resultat skapas! 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062