23948sdkhjf

Med på listan över Nordens främsta framtidsbolag

Piteå-bolaget Nordic Quick Systems har utsetts till ett av Nordens 50 främsta framtidsbolag 2020.

Det är i den årliga tävlingen Techarenan Challenge, vilken är öppen för alla Nordens entreprenörsledda bolag i startup- och tillväxtfas, som Nordic Quick Systems har fått denna utmärkelse. Juryn har bedömt bolagen utifrån deras unicitet, skalbarhet och globala potential.

- Det är mycket smickrande att vi uppmärksammas på denna högt ansedda lista i konkurrens med alla Nordens tillväxtbolag. Jag är otroligt stolt över teamet och ser omnämnandet som ett bevis på att vi är på rätt väg, säger Sammy Pergament, sälj- och marknadsansvarig på Nordic Quick Systems.

Nordic Quick Systems har utvecklat ett kedjehjul med utbytbara slitagedelar, som framförallt riktar sig mot kunder inom tung industri, för vilka bolagets patenterade lösning genererar sänkt underhållskostnad, maximerad produktionseffektivitet och förbättrad säkerhet för personalen.

Företaget har funnits i knappt ett och ett halvt år.

Tidigare år har exempelvis MatSmart - livsmedel, Min Doktor -e-hälsa, Cake -elmotorcyklar, iDeal of Sweden - livsstilsvarumärke och Sellpy -second hand-plattform tagit sig in på listan. 

Årets upplaga av Techarenan Challenge går nu in i nästa fas, där de 50 bolagen gör upp om priser som bland annat ”Årets tillväxtbolag”, ”Nordea Social Impact Award” och ”Industrins Pris”.

- Vi ser fram emot nästkommande tävlingsmoment, men är väldigt nöjda över att bara finnas med i samma sammanhang som så många andra inspirerande bolag, avslutar Sammy Pergament.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.096