23948sdkhjf

Mötesplats för europeisk stålindustri hålls i Stockholm

Mellan 14−18 juni 2021 står Jernkontoret värd för den femte upplagan av konferensen The European Steel Technology and Application Days, ESTAD 2021, en teknisk konferens och mötesplats för europeisk stålindustri. I år kommer konferensen att hållas i Stockholm.

ESTAD hålls vartannat år och arrangeras gemensamt av Jernkontoret och dess motsvarigheter i Tyskland (Stahlinstitut VDEh), Österrike (ASMET) och Italien (AIM).

ESTAD har etablerat sig som en viktig mötesplats för stålproducenter, stålanvändare, fabriksleverantörer, forskningsinstitut samt universitet från hela världen. Bredden av bidrag bland presentationerna ger besökarna möjlighet att få den senaste informationen om nya idéer och utveckling såväl som om det senaste inom produktion och tillämpningar av järn och stål, ger Gert Nilson, teknisk direktör på Jernkontoret.

Branschen kommer att träffas i Stockholm för att diskutera hur stålindustrin kan bli en ännu mer aktiv deltagare i den pågående övergången till ett hållbart samhälle, och konferensen kommer att pågå under fem dagar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.203