23948sdkhjf

Kombinerad lösning för underhåll och produktionsövervakning

Aptean presenterar en kombinerad lösning för underhåll och produktionsövervakning och en ny produkt för systemintegration och hantering av händelser och meddelanden.

Api pro är ett flexibelt, moduluppbyggt underhållssystem som växer med organisationens behov och ger kontroll över företagets anläggningstillgångar. Axxos oee är ett produktionsuppföljningssystem som kombinerar övervakning, analys och visualisering.

Kombinationen av de två systemen ger möjlighet att arbeta med prediktivt underhåll baserat på sann produktionsstatus, en effektiv process för felrapportering till arbetsorder, effektiva lösningar för operatörsunderhåll och mycket mer. De integreras smidigt med andra affärs- och produktionssystem.

Aptean event management framework, EMF är ett verktyg för hantering arbetsflöde, processautomatisering-, integration- och aviseringar som gör att företag kan bygga sina egna proaktiva system för larm och personliga meddelanden. EMF stöder en mängd olika anslutnings- och kommunikationsteknologier för att anpassa sig till kundens produktionssystem.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125