23948sdkhjf

De hjälper gruvor - nu prisas de

Mobilaris har tagit hem förstapriset i tävlingen Smart industri, som instiftades 2016 av Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA), Siemens och Teknikföretagen.

Syftet med priset Smart Industri är att belöna företag som tar vara på digitaliseringens möjligheter på ett smart och innovativt sätt med tydliga resultat.

Juryns motivering: Det industrinära tjänsteföretaget Mobilaris utses till vinnare i 2019 års företagstävling Smart industri för sitt bidrag till digitaliseringen av traditionell industri. Med stor förståelse för kundens behov nyttjar Mobilaris den digitala teknikens möjligheter för ökad produktivitet, stärkt personsäkerhet och minskad energiförbrukning hos sina kunder.
Genom sitt digitala tjänsteerbjudande riktat till gruvor och annan basindustri har företaget på fem år fyrdubblat omsättningen, gått från 17 till 70 medarbetare, och har nu 25 kunder fördelade på samtliga världsdelar. 

- Vi är mycket stolta över detta pris och det är ett härligt erkännande för oss på Mobilaris. Det sporrar oss till att fortsätta driva utvecklingen mot ökad säkerhet och produktivitet inom industrin, säger Andreas Ericson, vd Mobilaris Industrial Solutions. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095