23948sdkhjf

Här är vinnarna - "De har skapat ett engagemang"

Förmågan att entusiasmera medarbetare och på så sätt skapa en säkrare arbetsmiljö fick juryn på fall. Jennifer Andersson och Jonas Fjellner, båda från avdelningen kross och infrakt på Boliden Aitik, tog på onsdagen emot Svemins Arbetsmiljöpris 2020 i Luleå.

Pristagare. Jennifer Andersson och Jonas Fjellner, båda från avdelningen kross och infrakt på Boliden Aitik, tog på onsdagen emot Svemins Arbetsmiljöpris 2020 i Luleå.

Motiveringen löd: 

"Jennifer och Jonas har med stort engagemang bidragit till ett arbete med ständiga förbättringar när det gäller arbetsmiljö och säkerhet i det förebyggande arbetet med maskiner och anläggningar.

De har skapat ett engagemang hos personalen och uppmuntrat till förbättringsförslag samt gett möjlighet att genomföra dessa. Detta har lett till att många innovationer föreslagits och genomförts vilket ökat säkerheten och tillgängligheten vid arbetet med maskiner och utrustningar.

Arbetet med ständiga förbättringar pågår fortlöpande och nya innovationer föreslås kontinuerligt viket hela tiden bidrar till ännu säkrare anläggningar och förbättrad arbetsmiljö. "

Prissumman är 25 000 kr.

-Det här är jätteroligt, ett erkännande för allt jobb vi och vår sektion lagt ner, säger en glad Jennifer Andersson, sektionschef produktion inom avdelningen Kross och infrakt, Boliden Aitik.
– Ett engagerat och tydligt ledarskap i de här frågorna är en grundförutsättning. Och glada medarbetare som kan göra sin röst hörd och som ser att idéerna sen tas tillvara är verkligen prioriterat för oss, säger hon.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.082