23948sdkhjf

Digitalt stöd till pappersbruket

Papper- och massatillverkaren Rottneros väljer ÅF Pöyry som partner för att
effektivisera sina produktionsanläggningar i Rottneros och Vallvik, Sverige. ÅF Pöyrys uppdrag är att installera deras nya digitala verktyg ÅF Pöyry Pulse.

”ÅF Pöyry Pulse” är en nyutvecklad mjukvara för produktionsstöd utvecklad av ÅF Pöyry. Mjukvaran ska bidra till att maximera tillgängligheten i industriella processer och därigenom öka produktiviteten. Användaren kan överblicka produktionen, få kontroll på var insatser krävs eller var i produktionen det finns ledig kapacitet.

Installation av mjukvaran innefattar Rottneros verksamhet i Vallvik och Rottneros.

– ÅF Pöyry Pulse” är den moderna plattform vi tror kan skapa de förutsättningar som krävs för vårt fortsatta effektiviseringsarbete och därigenom öka vår produktion på ett optimalt och hållbart sätt, säger Lennart Eberleh, CEO på Rottneros. Att vår personal har rätt förutsättningar genom modern teknik i sitt arbete är en viktig del i vår utveckling framåt.

Den nya programvaran hjälper till att maximera tillgänglighet och få översikt på förbrukningen av råvaran i processen. Den innehåller funktioner för realtidsövervakning, kommunikation och koppling till underhållsverksamheten. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078