23948sdkhjf

Appen fixar snabb info hos massabruket

Glöm intranät som ingen använder. På SCA-ägda Östrands massafabrik utanför Sundsvall har man satsat på en app som alla kan ha i mobilen.
– Vi använder informationsskärmar ute på fabriken, men det här snabba, att kunna pusha ut meddelanden, har varit en utmaning, säger Ida Karlsson, arbetsmiljöingenjör på Östrands massafabrik. Alla läser inte mail, och den här oplanerade informationen som man snabbt vill komma ut med tror jag underlättas av en app.

Trots att man bara har varit igång ett kort tag har man redan samlat mycket information i appen. Ankomstinformation, säkerhetsinformation, områdeskarta med viktiga platser och öppettider finns tillgängligt, och även den så populära lunchmenyn har lagts in.

Under hösten är det ett stort stopp planerat under vecka 41 till 43. Fram till dess försöker man få så många som möjligt att ladda ner appen, och bland annat lockar man med en tävling.
– Vi har nyligen startat en tävling med att använda QR-koder i appen för att locka folk att ladda ner den. Vi siktar in oss på höststoppet, då ska vi ha så många användare som möjligt.

Appen bolaget valt är SSG On Site.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078