23948sdkhjf

Papperstillverkaren fortsätter vara hållbar

Ahlstrom-Munksjö har förnyat sin EcoVadis Gold-bedömning för företagets hållbarhetsarbete och resultat för tredje året i rad.

EcoVadis är ett system för att utvärdera leverantörernas miljöaspekter, arbetsförhållanden, samhällsansvar och upphandlingsmetoder.
EcoVadis-metoden bygger på internationellt accepterade principer för hållbarhetsredovisning, till exempel Global Reporting Initiative, FN:s Global Compact och ISO 26000, och granskas av oberoende experter på hållbarhet.

Med en nivå för bolagets samhällsansvar som får omdömet avancerad, tillhör Ahlstrom-Munksjö den översta procenten av de leverantörer som utvärderats, oavsett bransch.

– Vi använder EcoVadis för att uppfylla våra kunders behov och stötta ett aktivt samarbete i syfte att säkerställa en mer hållbar leverantörskedja. Vår tredje Gold-bedömning i rad är resultatet av utmärkta resultat inom miljöpåverkan, arbetsmetoder, rättvisa affärsmetoder och hållbar upphandling. Vår bedömning innebär att vi kan presentera en oberoende utvärdering av våra utmärkta resultat. Jag vill även i år tacka alla våra interna och externa intressenter som har bidragit till den här prestationen, säger Heli Nykänen, Manager Group Sustainability and Capital Investments.Papp

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078