23948sdkhjf

Ny gruvchef som kan bli vd

Endomines har utnämnt Greg Smith att leda Endomines operativa verksamheter i USA och Finland och utvärderar möjligheten att utnämna Greg Smith till vd.

Endomines har ingått ett omfattande konsultavtal med Greg Smith för att leda Endomines verksamhet i USA och Finland. Greg Smith har en bred bakgrund inom energi, bank och finans, resursnäring inom olja och mineraler med mer än 30 års arbetserfarenhet som ledande och verkställande befattningshavare. Han har en omfattande kunskap och erfarenhet av gruvutveckling i USA. Senast grundade och ledde Greg Smith TVL Gold, en junior guldgruvsutvecklare som ägde fem gruv- och malmletningsprojekt vilka såldes till Endomines år 2018. Före det verkade Greg Smith under åren 2005-2009 som styrelseordförande och verkställande direktör för International Consolidated Minerals Inc, ett bolag listat på AIM Londons börs.

- Vi är mycket nöjda med denna utnämning och tillägg till Endomines ledningsgrupp och hälsar Greg Smith varmt välkommen för att ytterligare stärka Endomines team. Vi har fortsatt full fokus på den lyckade uppstarten av Friday-gruvan samt en lyckad genomföring av den uppkommande företrädesemissionen, säger styrelsens ordförande Ingmar Haga.

Endomines meddelar även att man utvärderar möjligheten att utnämna Greg Smith till vd för Endomines AB, detta kräver dock fortsatt utredning av legala och regulatoriska frågor.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08