23948sdkhjf

Roadshow ska ge svaren hur industrins data kan användas

Många företag inom tillverkningsindustrin möter utmaningar i hur de ska använda all data de samlar eftersom de saknar de analysmöjligheter som behövs för att integrera data i verksamheten.

Med Smart Connected Assembly – Powered by data presenterar Atlas Copco sin lösning på detta. Den första versionen av bolagets koncept presenterades första gången 2017 som bolagets svar på den Industri 4.0. Den nya versionen har fokus på smarta lösningar.

– Vi fortsätter utvecklingen av Smart Connected Assembly. Det första steget visade hur industrin kan implementera grunden i Industri 4.0 genom smarta och uppkopplade verktyg i en nätverksbaserad fabriksmiljö. Det nya Powered by data konceptet visar hur värde skapas vid montering genom att använda data över hela produktions- och underhållsprocessen, säger Nicklas Tibblin, Vice President Marketing för Fordonsdivisionen på Atlas Copco Industriteknik.

Atlas Copco genomför en roadshow med sin lastbil under 2019.På roadshowen kommer Virtual Reality och Augumented Reality att användas för att visa besökarna hur en smart fabrik ser ut och hur data kan användas för att skapa värde.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063