23948sdkhjf

Svenska vd:n får ansvar för norra europa

Efter två år som vd för Schneider Electric Sverige tillträder Thomas Träger som President Northern Europe Zone. Han kommer i sin nya roll bland annat att fokusera på att accelerera bolagets digitala transformation.

Thomas Träger började sin karriär inom Schneider Electric-koncernen för 30 år sedan ochsedan 2008 har han innehaft flera roller i Norden och Baltikum, såsom Vice President Finans, affärsutvecklare och vd för Schneider Electric Danmark. 2017 tillträdde Thomas sin nuvarande roll som vd för Schneider Electric Sverige.

I sin nya roll som President Northern Europe Zone kommer Thomas att fortsätta fokusera på lönsam tillväxt i zonen och att driva på den digitala transformationen.
– Jag är stolt över det medarbetarengagemang som vi lyckats bygga upp med en kundcentrerad kultur. Med det fortsatta förtroendet och i den nya rollen som President Northern Europe Zone ser jag fram emot att fortsätta fokusera på att accelerera den digitala transformationen som hjälper våra kunder och partners att skapa tillväxt i hela värdekedjan, säger han.

Thomas kommer initialt att fortsätta som vd för Schneider Electric Sverige parallelt med att han tillträder sin nya roll den första maj. Verksamheten i Sverige kommer att fortsätta i enlighet med rådande affärsplan, mål och prioriteringar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078