23948sdkhjf

Automatiserar och fyller 70 år

I England har Lesjöforsbolaget European Springs & Pressings  gjort stora investeringar i maskinparken. Design & Automation Solutions och Bosch Rexroth har i ett nära samarbete med European Springs & Pressings utvecklat ett kundanpassat automatiserat system för spänningsreducering utifrån det brittiska fjäderföretagets önskemål och förutsättningar. Med det nya systemet förbättras både de tillverkade fjädrarnas livslängd och belastningskapacitet samt reducerar spillmaterial i flera olika processer.

– Vi är mycket glada över uppdraget att designa och utveckla en världsunik lösning för den ledande fjädertillverkaren på marknaden, säger Mick Stallwood, chef för Design & Automation Solutions, som är specialiserat inom avancerade tekniska lösningar och automation med hela världen som arbetsfält.

Dessutom firar bolaget 70 år i branschen. Sedan Lesjöfors köpte European Springs & Pressings för tio år sedan har kurvorna pekat stadigt uppåt. Företaget har haft en omsättningsökning med hela 700 procent vilket lett till både utökade produktionsytor och en 40-procentig ökning av personalstyrkan bara det senaste året. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094