23948sdkhjf

Förpackningsföretaget optimerar kundernas processer

Tetra Pak har lanserat Tetra Pak Plant Secure, en ny tjänst med målet att de ska hjälpa kunderna minska driftskostnader och optimera investeringar.

Den nya tjänsten börjar med en detaljerad granskning av all utrustning och system i kundens värdekedja. Denna analys kombinerat med Tetra Paks kunskaper om branschen och referensdata om livsmedelsproduktion möjliggör för specialisterna att identifiera möjligheter och genomföra förbättringar över hela kundens verksamhet.

Dennis Jönsson, VD och koncernchef för Tetra Pak Group:

– Vår investering i Industry 4.0-tekniker som artificiell intelligens, automatisering och datahastighet har gjort det möjligt för oss att bättre stödja våra kunder under den digitala tiden. Tetra Pak Plant Secure är ett bra exempel på hur vi använder ny teknik för att bredda vårt perspektiv och leverera fördelar för våra kunder.

Pilotprojekt har genomförts i Amerika och Europa och levererat bra resultat. Enligt Tetra Pak minskade till exempel en amerikanskbaserad mjölkproducent driftskostnader med mer än 10 procent under det första året av genomförandet och projektet fortsätter att ge ytterligare besparingar. Tetra Pak Plant Secure lanseras nu för alla livsmedels- och dryckesföretag runt om i världen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079