Det är bakning i stor skala som det handlar om när en omgång av storsäljaren, Pågens Lingongrova, börjar jäsa inne i det gigantiska jäshuset. Upp till 3.600 bröd på lika många baktråg jäser här när de under en timmes tid långsamt passerar på en löpbana i flera våningar.
Luftfuktigheten är hög, runt 80 procent, och värmen ligger på 38 grader. Det s...
Drift utan stopp med underhållsfria lager
Underhållsarbetet minskade drastiskt, arbetsmiljön förbättrades och hundratals timmar driftstopp har hittills undvikits. För Pågen bageri i Malmö blev övergången till i praktiken underhållsfria Solid Oil-kullager en investering som lönade sig.
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Process Nordic och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer