23948sdkhjf

Lars Lundin ny affärsområdeschef för Holmen Paper

Holmen har utsett Lars Lundin till ny affärsområdeschef för Holmen Paper.
Lars Lundin kommer närmast från vd-posten för kartongtillverkaren Fiskeby Board och har sedan tidigare mångårig erfarenhet från massa- och pappersindustrin, med befattningar inom bland annat Stora Enso.

Han tillträder rollen som affärsområdeschef för Holmen Paper senast den första december i år och efterträder då Nils Ringborg.

– Lars är en omvittnat god förändringsledare med mångårig erfarenhet från både produktionssidan och marknad. Hans samlade kompetens behövs i arbetet med att fortsätta utveckla vår affär och jag är övertygad om att Lars kommer ta Holmen Paper till nästa nivå, säger Henrik Sjölund, vd och koncernchef för Holmen, i ett pressmeddelande.

Enligt Lars Lundin har han följt Holmens utveckling under åren i branschen och ser nu fram emot att vara en del av laget.

– Jag är imponerad över den förändringsresa Holmen Paper gjort från tidningspapper till dagens starka position inom bok- och specialpapper. Jag tror och hoppas att mina erfarenheter kommer att vässa Holmens konkurrenskraft ytterligare, säger Lars Lundin.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094