23948sdkhjf

De slår rekord med service

I maj månad slog MLT rekord i antal mätdagar med mätinstrumentet Paralign.

Utvecklingen runt om i världen går fort nu. I ljuset av den industri 4.0-omvandling som pågår ställs kravet på precisionsmätning högre, noterar Göteborgsföretaget MLT Maskin och Laserteknik.

Företaget har de senaste trettio åren siktat på att ha det senaste inom industriell mätteknik. Detta inom områdena vibrationsmätning, lasermätning, 3D-scanning, processmetrologi och balansering.

Maskinuppriktning och lasermätning var ett område som MLT tidigt tog sig an att erbjuda produkter, tjänster och utbildning inom. Det hela började hösten 2004 när tyska Prüftechnik lanserade mätinstrumentet Paralign, speciellt utvecklat för parallellitetsmätning av valsar.

I samband med lanseringen fick svenska MLT sitt eget instrument och började erbjuda omfattande service runt om i Sverige. I maj slår MLT Paralignservice ett rekord med 23 mätdagar på en månad.  Senast MLT slog rekord var 2014, med 17 mätdagar under en månad.

Månadens rekord är resultatet av en global aktion där fyra instrument och åtta mätingenjörer i olika länder är involverade. MLT AB har samarbetat med dotterbolaget MLT OY.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109