23948sdkhjf

Nanologica in i Kina med livsmedelsanalys

Avtal slutet med kinesiska SinoUnison.

Industrin för livsmedelskontroll växer snabbt i Kina och behovet av kvalitativ analytisk utrustning i form av kromatografiska kolonner ökar således. Nu har Nanologica och kinesiska SinoUnison, som fokuserar på analystjänster inom livsmedelsproduktion, slutit ett avtal. Det innebär att Nanologica under de kommande tre åren ska leverera kolonner till ett värde av minst 400 000 kronor per år. SinoUnison kommer också att utveckla nya metoder baserat på Nanologicas produkter.

Vi är glada över att etablera ett fäste inom den väldigt viktiga och snabbt växande industrin för livsmedelskontroll i Kina. SinoUnison växer lavinartat och därför glädjer det oss att vara deras förstaval. Dr Xu och hans team har utvecklat flera viktiga metoder inom livsmedelskontroll och alla vi på Nanologica kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dem i deras arbete med att se till att kinesisk mat är säker, säger Nanologicas VD Andreas Bhagwani.

Första leveransen av kolonner beräknas under andra kvartalet i år. Utöver leverans av kolonner kommer SinoUnison att producera applikationsdata inom livsmedelskontroll och tillsammans med Nanologica utveckla nya och mer effektiva metoder för att analysera livsmedel på ett mer kostnadseffektivt sätt.

Nanologicas produkter håller längre än konkurrenternas, vilket ökar vår kostnadseffektivitet. Att byta kolonner mer sällan betyder inte bara att vi behöver köpa färre kolonner, utan också att vi sparar tid genom att inte behöva kalibrera kolonner vid byten lika ofta, säger Dr Xu, VD och grundare av SinoUnison.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079