23948sdkhjf

Hon ska utveckla Rottneros till nästa nivå

Kristin Israelsson blir ny platschef för Rottneros bruk. Hon kommer närmast från Billerud Korsnäs där hon arbetet i 16 år, nu senast som sektionschef inom massabruket i Gruvön. Enligt Lennart Eberleh, vd och koncernchef för Rottneros, besitter Kristin Israelsson en branschkompetens som kommer att bidra till bolagets utveckling.

– Som ett led i att stärka vår organisation är jag mycket glad att hälsa Kristin Israelsson välkommen till Rottneros Bruk och koncernledningen. Med sin gedigna erfarenhet inom massa- och pappersindustrin kommer Kristin att bidra med sin kompetens, ledarskap och energi för att utveckla Rottneros till nästa nivå, säger Lennart Eberleh.

Läs också: Rottneros ska öka produktiviteten med ny organisation

Inom ramen för Agenda 500, Rottneros långsiktiga plan för att förbättra kapaciteten, har bolaget, enligt Lennart Eberleh, genomfört stora investeringar i Rottneros bruk för att höja kapaciteten, stärka produktiviteten och förbättra miljöprestandan.

– När vi nu är på väg in i nästa fas är Kristin rätt person att leda verksamheten. Den innebär ytterligare fokus på optimering och effektivisering samtidigt som vi har alla anställdas säkerhet som högsta prioritet, säger han.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062