23948sdkhjf

3D ger effektiviserad tillverkning

PLM Group visar vid Elmia 3D en ny lösning för additiv tillverkning som effektiviserar produktionsprocessen vid Elmia 3D.
– Vi hjälper våra kunder att göra sig redo för framtiden genom att arbeta smartare, inte hårdare, säger Silva Lill, marknadsansvarig på företaget.

Hon menar att additiv tillverkning nu börjar infria löftena. Med konceptet hjälper PLM till med att kartlägga vilka komponenter och artiklar som kan 3D-printas på ett bra sätt.

– Det går inte att ignorera de kostnadsbesparingar som kan uppnås med additiv tillverkning. I de nordiska länderna är vi konservativa och vill se att någonting verkligen fungerar innan vi implementerar det. För att komma i fatt teknologin måste vi börja se hela processer och arbeta utifrån digitaliseringen. Vi kan hjälpa våra kunder att förstå vad som är ”best-in-class”.

PLM Group har i över 20 års tid hjälpt företag att utveckla produkter. Bland annat är de Nordens största återförsäljare av Solidworks med cirka 5 000 kunder som är verksamma inom produktutveckling och tillverkning. De är också återförsäljare av 3D-skrivare från 3D systems.

Vid Elmia kommer PLM även att visa den nya Markforged Metal X som är världens första Atomic Diffusion Additive Manufacturing-maskin. Med den går det att göra robusta metalldelar liksom att skapa former och geometrier som inte går att bearbeta eller tillverkas med dagens metallskrivare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093