23948sdkhjf

Olofsfors tecknar serviceavtal med ABB

Nordmalingföretaget tar ett avgörande steg mot den digitaliserade fabriken.
Olofsfors är välförsett inför framtiden .Företaget har ingått ett serviceavtal på tre år med ABB.

Avtalet inbegriper förebyggande underhåll, beredskap och uppkopplad service som ABB benämner Connected Services, enligt en press release.

ABB:s robotservice har kundanpassat ett servicepaket för att förbättra prestanda, tillgänglighet och livslängd för Olofsfors mer än 30 robotar.

I avtalet ingår bland annat livscykelanalyser, livscykelmanagement och uppgraderingstjänster vilka ska som säkerställa att robotarna är försedda med den senaste mjukvaran.

- Det här avtalet är framtiden. Vi börjar ha många robotar och måste gå från enklare underhåll till avancerad övervakning. Connected Services och samarbetet med ABB kommer att underlätta för oss. På sikt ser vi fram emot att koppla ihop inte bara robotar, utan alla våra ABB-produkter via MyABB, säger Leif-Åke Holmlund, underhållschef på Olofsfors.

För att garantera tillgängligheten och optimera robotarnas prestanda ansluts de till Connected Services, vilket ger relevant information i realtid och förebyggande, proaktiv och omedelbar support.

Olofsfors har i över 250 år utvecklats till ett globalt exportföretag som tar fram och producerar produkter i borlegerat stål till skogs- och entreprenadmaskiner.
Läs mer om: ABB
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094