23948sdkhjf

De förvärvar franskt företag

Absolent Group AB har ingått avtal om förvärv av verksamheten i ett franskt företag.

Absolent Group är en världsomspännande koncern som tillverkar luftfiltreringsprodukter för rening av processluft i maskinindustrin. De har idag, via sitt dotterbolag Absolent SAS, avtalat om förvärv av verksamheten i franska PPM, Pour Produire Mieux.

PPM är ett privatägt bolag utanför Clermont Ferrand i Frankrike med inriktning på projektering, försäljning och service av oljedimfiltreringsanläggningar.

-Den här möjligheten ligger helt i linje med vår plan att kontinuerligt stärka vår lokala närvaro och förmåga att leverera helhetslösningar till våra kunder. Detta från projektering till nyckelfärdig installation och underhåll, säger Olivier Jacques, Europachef på Absolent AB och Managing Director på Absolent SAS.

-För att garantera bästa möjliga lösning till våra kunder är det viktigt för oss att bemästra och kontrollera alla stegen i kedjan lokalt. Det här tillskottet till vår affär stärker vår tekniska förmåga i Frankrike, där vi startade upp med eget säljbolag för ett år sedan.

Absolent har över 20 år i branschen och renar industriluft från oljedimma, oljerök och stoft. Typiska källor är olika bearbetningsmaskiner eller pressgjutmaskiner som genererar oljedimma, oljerök eller stoft.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078