23948sdkhjf

Samarbete ska ge nya insikter

ABB och Hewlett Packard Enterprise, HPE, inleder ett strategiskt globalt partnerskap som ska ge kunderna lösningar som skapar insikter från stora mängder industriella data: Målet är ökad effektivitet och flexibilitet, samt konkurrensfördelar.

Kunderna kommer att dra nytta av ABB: s domänkompetens inom operativ teknik (OT) och HPE: s ledarskap inom informationsteknologi (IT). ABB och HPE kommer att leverera gemensamma branschlösningar som slår samman OT och IT för att omvandla industriella data till insikter och automatisk åtgärd.

De kommer att kombinera allmänt antagna molnplattformar, som Microsoft Azure, med IT-system som körs i företagsdatacenter. Att använda rätt mix av IT-plattformar kommer att påskynda databehandling i industrianläggningar och samtidigt möjliggöra effektiv kontroll av industriella processer över olika platser.

-Detta strategiska partnerskap markerar nästa nivå av den digitala industriella omvandlingen. Tillsammans kommer vi att ta med intelligens från molnbaserade lösningar till lokalt utnyttjande i industrianläggningar och datacentraler för ökad tillgänglighet, snabbhet och avkastning, säger ABB: s VD Ulrich Spiesshofer.

Med en installerad bas på 70 miljoner anslutna enheter, 70 000 digitala styrsystem och 6 000 företagslösningar, är ABB en ledare inom industriområdet och har en historia på fyra decennier av att skapa digitala lösningar för kunder. HPE är i sin tur en global ledare för att hjälpa kunder att optimera sina IT.

-Denna allians mellan två globala ledare är oöverträffad när det gäller bredd och djup, och kommer att vara banbrytande för utvecklingen av det industriella internetintaget, spår Meg Whitman, VD, HPE.

För att ge en sann end-to-end-upplevelse för kunderna kommer ABB-HPE-partnerskapet att omfatta saminnovation, samutveckling, gemensam marknadsföring och service.

Partnerskapet kommer att möjliggöra att ABB Ability ™ -lösningar kan köras på hybridplattformar som HPE ProLiant för Microsoft Azure Stack, så att kunder kan distribuera applikationer till den plats de föredrar - på HPE-infrastruktur i industrianläggningar och datacenter eller i Microsoft Azures offentliga moln.

ABB och HPE kommer också att leverera gemensamma lösningar för datacenter, för att möjliggöra att datacentrets ström-, kyl- och byggsystem automatiskt anpassas till förändrade IT-krav eller incidenter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.628