23948sdkhjf

De underhåller elanläggningar åt Ellevio

Vattenfall har tecknat ett avtal med Ellevio om service och underhåll av Ellevios elanläggningar i Dalarna, Hälsingland, Halland och Bohuslän.

För oss innebär avtalet många positiva synergier, inte minst med våra befintliga serviceavtal i de regioner som angränsar till de här nya områdena. Detta avtal kommer att stärka vår positionering på marknaden och vår ambition att expandera ytterligare i nya områden, menar Anders Fallgren, marknadschef på Vattenfall Services.

Avtalet avser drift och underhåll samt mindre om- och tillbyggnationer av Ellevio AB:s elnät och nätstationer i de tilldelade områdena. Nya avtal som detta innebär en översyn av Vattenfall Services befintliga etableringar och eventuellt behov av nya.

Rekryteringen av nya medarbetare har startat och fortsätter under året. I första hand rör det sig om tekniker, projektledare, beredare och ingenjörer samt avdelningschefer. Det 4-åriga avtalet stärker ytterligare Vattenfall Services position inom service och underhåll av elanläggningar. Avtalet är värt över 1 miljard kronor.

Källa: Foto: Fredrik Karlsson/Ellevio

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094