23948sdkhjf

Samarbete om övervakning av fjärrvärme

Airwatergreen inleder ett samarbete med Wideco som har utvecklat en komplett övervakningslösning med kommunikation, statistik och analys av fjärrvärmeledningar.

Airwatergreen utvecklar och marknadsför produkter för avfuktning baserad på en teknik som gör det möjligt att avfukta vid alla temperaturer, med en betydligt lägre energiförbrukning än vad som tidigare har varit möjligt.

Inom fjärrvärme har Airwatergreens installationer av avfuktare minskat skador på kamrarna genom minskad korrosion på rör och sprickbildning i betongväggar. Att sänka luftfuktigheten minskar även mögeltillväxt, samt ger en bättre arbetsmiljö.

Wideco har under många år utvecklat en komplett hostinglösning med mjukvaror som hanterar kommunikation, statistik och analys av kundens övervakningsenheter. Wideco övervakar allt från fjärrvärmeledningar till fjärrvärmekamrar över hela världen. Systemet, som går under namnet WiDetect Online, möjliggör en kontinuerlig övervakning av status på installationen, vilket leder till förenklad service och underhåll.

- WiDetect Online från Wideco har utvecklats för att leverera ett driftsäkert övervakningssystem som våra kunder nu får tillgång till för att kunna övervaka installationer av våra avfuktare, säger Bo Tiderman, VD på Airwatergreen.

Karl-Johan Wirfalk, VD på Wideco, är också nöjd:

- Detta samarbete gör det möjligt för Airwatergreens kunder att övervaka även luftavfuktare, som ofta installeras på platser som är besvärliga att inspektera. Det kan spara tid och resurser.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079