23948sdkhjf

Säker flänsprocessbrytning för det bredaste utbudet av rör

Bradys nya lösning för flänsprocessbrytning kan användas för det bredaste utbudet av rör. Användare kan enkelt och tillfälligt låsa flänsar på plats för att därigenom förbättra säkerheten genom att förhindra utsläpp av gas, ånga och farliga vätskor medan underhåll av rören pågår.

Ökad säkerhet och kravefterföljande

Flänsprocessbrytning kan ge en väl synlig, fysisk barriär som verkar avskräckande för den som ämnar vidröra blindflänsar medan underhåll pågår. Använt ihop med en korrekt installerad rörblindfläns kan processbrytningsenheten och ett hänglås minska risken för oavsiktliga utsläpp av rörinnehåll. På detta sätt kan företag öka arbetsplatssäkerheten och också förbättra efterföljandet av EU-riktlinjerna 89/655 och den europeiska normen 1037.

Icke-gnistbildande material 

Flänsprocessbrytningen har UL-testats för ISO 80079-36:2016 Explosiva atmosfärer och faller inom parametrarna för normen. Anordningen är tillverkad av kraftfullt, rostfritt 304-stål med robusta, gjutna aluminiumlåsreglar och en pulverbelagd polyesterfinish.

Bredaste utbudet av rör

Med 3 storlekar att välja från, kan Bradys flänsprocessbrytningar användas på det bredaste utbudet av rör, inklusive alla rördiametrar från 13,2 mm till 1219,2 mm. Anordningens utdragbara arm gör att användare kan låsa inte bara en, utan två rörbultuppsättningar för ytterligare säkerhet. Upp till 4 medarbetare kan sätta sina hänglås direkt på anordningen.

Hämta den kostnadsfria guideboken om processbrytning/låsning

Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062