23948sdkhjf

Metso invigde ny serviceverkstad

2010-12-13 Metso Fiber har invigt en ny serviceverkstad i Karlstad. Anläggningen är specialanpassad efter arbetsflödet vid reparationer och underhåll av utrustning för massakokning och ska betjäna kunder både i Norden och internaitonellt.
Invigningen ägde rum i förra veckan i närvaro av representanter för en rad nordiska pappers- och massabruk och andra speciellt inbjudna gäster. Efter en guidad visning av den nya serviceanläggningen arrangerade Metso ett seminarium, där ämnen som exempelvis teknisk uppdatering kring nya sätt att koka massa samt tvättning och blekning i moderna massalinjer behandlades. Deltagarna fick också en presentation av Metsos serviceverkstäder i Sverige och utomlands.

- Satsningen i Karlstad är ett bevis på vårt engagemang i Värmland och stärker både vår, våra kunders och regionens konkurrenskraft. Metso Fibers globala serviceverksamhet sysselsätter 700 personer, varav 200 av dessa finns i Värmland, sa Pär-Erik Larsson, ansvarig för den globala serviceverksamheten inom Metso Fiber, i samband med invigningen av den nya anläggningen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063