23948sdkhjf

Nytt rondsystem i Hallstavik

2010-12-10 Holmen Paper inför rondsystemet IntelaTrac för att öka produktionstillgängligheten i Hallstavik. Ronder och inspektioner blir allt viktigare för att minska risken för produktionsstörningar.
Det är Intertechna AB, som fått en order på ett handdatorbaserat rondsystem, IntelaTrac, för att ytterligare höja produktionstillgängligheten på Hallsta pappersbruk i Hallstavik. De flesta anläggningar brottas i dag med svårigheter att uppnå ökad produktion med bibehållna eller minskade resurser.

- Ronder och inspektioner blir en allt viktigare del i arbetet för att öka produktionen och minska risken för störningar. Med rondsystem optimeras ronderna, mätresultaten kan snabbt analyseras, och problem kan upptäckas i ett tidigt skede, säger Lars Höjer på Intertechna.

- Med IntelaTrac ska Holmen Paper Hallstavik ytterligare stärka sitt fokus på produktionstillgänglighet. Vi utbildar nu 120 personer i att rondera med handdator och räknar med att snabbt vara igång med effektiv rondering, säger Joakim Lirfeldt, underhållschef i Hallstavik. Handdatorn ska fungera som en informationsbank och ett hjälpmedel att förutse och förebygga oplanerade produktionsstopp.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141