23948sdkhjf

Papyrus effektiviserar organisationen

2009-12-16 Papyrus fortsätter att effektivisera organisationen i Sverige och avvecklar sitt säljkontor i Norrköping. Samtidigt sker en minskning av antalet antsällda inom främst den grafiska divisionen.
Papyrus säljkontor i Norrköping kommer att stängas 15 augusti 2010. Kontoret har i dag sju medarbetare (säljare och administrativ personal). Dessa informerades om nedläggningen för en vecka sedan.

- Avvecklingen av vårt Norrköpingskontor är ett led i processen att samordna våra resurser och effektivisera verksamheten i Sverige, säger Leif Hammarberg, divisionschef för förbrukningsvaror på Papyrus.

Den fortsatta kundbearbetningen i Norrköping med omnejd kommer att fördelas på övrig säljkår och utveckling av andra säljkanaler. Övriga funktioner, som till exempel säljsupport, har redan flyttats till Papyrus centrum för kundservice i Göteborg.

Parallellt sker en personalminskning inom den grafiska divisionen. Orsaken är den fortsatt svaga konjunkturen och en oerhört kraftig prispress, som beror på överkapacitet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08