23948sdkhjf

Rekordstort intresse för Massabruksdagen

2007-04-12. Intresset är stort för Massabruksdagen, som arrangeras torsdag 19 april av Nordisk Papperstidning i samarbete med konsultkoncernen Pöyry. Nu finns endast dryga dussintalet platser kvar. Talarlistan på konferensen inkluderar Tuula Teeri, forskare vid KTH, Rainer Häggblom, styrelseordförande i Pöyry, Ola Hildingsson, VD i Domsjö Fabriker, Jonas Rudberg, VD i Chemrec, energimäklaren Peter Chudi, med flera.
Massaindustrin i Norden är inne i en brytningstid. Stora problem tynger många bruk, men nya utvecklingsvägar öppnas. Det är bakgrunden till att Nordisk Papperstidning tog initiativet till en årligen återkommande konferens som fokuserar på massaindustrins specifika behov, problem och möjligheter.

Gensvaret från branschen har varit stort.

- Det har saknats ett samlande arrangemang specifikt för massabruken, gäer flera företrädare för massaindustrin till Nordisk Papperstidning.

Massabruksdagen introduceras som årligen återkommande arrangemang och ska samla företrädare för massaindustrin, leverantörer till massabruken, forskningsvärlden, massaköpare, bioenergiaktörer med flera. Den första Massabruksdagen äger rum torsdagen den 19 april på IVAs Konferenscenter i Stockholm. Moderator på konferensen är Ulf Wickbom.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063