23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Processrdic
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Grisar blev fyllesvin

Grisar blev berusade när de matades med restprodukter från Helsingborgs bryggeri.

Efter att grisarna i Fredriksdals museiträdgårdar fick rester från ölproduktion som foder blev de uppenbart berusade. – De var lite fulla igår, berättar museibonden Bosse Dahlgren för Lokaltidningen i Halmstad/Laholm.Restprodukterna från öltillverkningen är egentligen bra mat, med hög halt protein och vitamin. Egentligen ska den vara helt alkoholfri men hade uppenbarligen jäst i värmen så att alkohol bildats. Några skador ställde alkoholen inte till. Grisarna ramlade runt ett tag och var lite dävna när de vaknade upp morgonen efter. /KL

BREAKING
{{ article.headline }}
0.157