23948sdkhjf

Etteplan och Valmet i samarbete för att transformera processeffektiviteten

Etteplan och Valmet ingår ett samarbete för att transformera processeffektiviteten med AI-tjänstelösningar.

Tillsammans ser de båda företagen möjligheter med artificiell intelligens. Detta för att skapa en mer effektiv och kvalitetsförbättrad reservdelsprocess hos Valmet.

Etteplan har utvecklad en tjänstelösning baserade på AI. Denna identifierar och utvinner information från gamla ritningar och illustrationer. Valmets processer förbättras genom automation.

– Vi är glada över att samarbeta med Valmet för att revolutionera processeffektiviteten genom AI-tjänstelösningar, säger Risto Pukki, VP, Technical Communication Service Solutions på Etteplan.

Han fortsätter:

 – Genom att kombinera vår expertis inom AI med Valmets branschkunskap driver vi meningsfull förändring och levererar konkret värde till våra kunder. Detta markerar endast början på resan, och vi kommer att fortsätta utvecklingen tillsammans för att skapa ännu mer lämpliga lösningar för Valmets ändamål.

Johan Erikson, Senior Manager eCommerce, Valmet, förklarar:

– Etteplan har varit proaktiv i processutvecklingen och föreslagit olika möjligheter till förbättringar genom AI. Dessutom har de involverat oss i processen genom engagemang och samarbete, vilket har stöttat en framgångsrik implementering. Partnerskapet exemplifierar vårt gemensamma engagemang för innovation och samarbete, vilket banar väg för en framtid där AI-drivna lösningar transformerar industriella processer och öppnar nya möjligheter för tillväxt och framgång.

Läs mer om: AI
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094