23948sdkhjf

Höganäs satsar på att utveckla medarbetarna

Internationella medarbetare kompetensutbildas i nytt program.

För att utveckla medarbetare och starka deras ledningsförmågor har Höganäs AB startat ett talangutvecklingsprogram. Programmet inleddes tidigare i våras där de 12 första deltagarna möttes upp i Höganäs.

– Genom att erbjuda detta program vill vi göra Höganäs AB till en ännu mer attraktiv arbetsplats, och det är en av våra aktiviteter för att locka, behålla och utveckla talang, säger Therése Jönmark, SVP HR och kommunikation, i ett pressmeddelande.

Programmet beräknas pågå under ett år och under den tiden ska deltagarna få fördjupade kunskaper i globala affärer, strategi, kundcentrering och ledarskap.

— Vi använder också flera verktyg för självbedömningar. Deltagarna kommer att tilldelas en mentor, få individuell coaching, arbeta med en utmaning från företagsledningen och genomföra studiebesök på olika organisationer, säger Lovisa Bergendal Lindstedt, VP Ledarskap och Kompetensutveckling, ansvarig för talangutvecklingsprogrammet, i en kommentar.

På plats fanns bland annat Rahul Lokmanwar, marknadsutvecklingschef i Indien.

– Jag känner mig exalterad, och jag ser fram emot denna resa. Jag uppskattar särskilt mentorskapet och träningspassen och jag kommer att försöka växa ytterligare under programmet, kommenterar Rahul Lokmanwar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078