23948sdkhjf

Vd:n för Paper Province slutar

Efter tre år som vd för näringslivsklustret Paper Province lämnar Sandra Sundbäck sitt uppdrag.

Från och med årsskiftet tillträder hon istället tjänsten som ny vd på Handelskammaren i Värmland.

Rekryteringen av en ny vd för Paper Province har påbörjats och för den som är intresserad av den snart lediga tjänsten summerar Sandra Sundbäck uppdraget som en ”fantastisk utvecklingsresa.”

– Jag är väldigt tacksam för min tid på Paper Province. Den som tar över efter mig kommer att bli del av ett engagerat team och ett stort nätverk av aktörer som samverkar för skogsbranschens hållbara utveckling. Den får ett väldigt roligt jobb att se fram emot, säger Sandra Sundbäck i ett pressmeddelande.

Anders Brolin, ordförande i Paper Province styrelse, ser att Sandra Sundbäcks efterträdare kliver in i en framtidsorienterad organisation.

– Sandra har åstadkommit mycket under de här åren. Hon kom in i verksamheten i en fas då Paper Province stod inför ett strategiskt vägval och har med energi och engagemang tillsammans med personalen och styrelsen påbörjat förändringsresan på ett föredömligt sätt. Det gör att vi nu har en tydlig riktning framåt och bra förutsättningar för hennes efterträdare att fortsätta leda det arbetet, säger Anders Brolin.

Det nya uppdraget på Handelskammaren uppges vara att sätta Värmland ”på kartan.”

Med 120 medlemsföretag fokuserar företagsklustret Paper Province på skoglig bioekonomi inom innovation, kompetensförsörjning, internationalisering och regional kraftsamling.

Verksamheten är baserad i Karlstad och verkar regionalt, nationellt och globalt.

Läs gärna vår tidigare intervju med Sandra Sundbäck där hon berättar mer om Paper Province. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078